Choď na obsah Choď na menu
 


 MÓDA

Tvojim hlavným cieľom musí byť Pripravená na leto! Každoročne je prechod z jari do leta poznačený zintenzívnením farieb, preč so slaboružovou, jemnou zelenou a modrou. Zo svojich šatníkov vyberte všetky tie, ktoré majú krásne sýte a teplé farby, in je najmä limetková a mandarínková. A ak nájdete nejaký krásny mandarínový habit rozhodne neoľutujete. Našťastie máme na Aldarione celkom nový obchod Boutique du madame Carmen, v ktorom nájdete pár originálnych kúskov, ktoré potešia každú mladú ženu a dievča. Medzi tým aj úžasné topánky a dokonca aj letné čižmičky(!). V tomto obchode odporúčam najmä poschodie s kabelkami a taškami, toto leto sú v kurze malé kabelky s účinným rozširujúcim zaklínadlom. Vďaka tomu do nich môžeme dať všetky naše veci a vecičky a pritom vyzerať vždy skvelo. Tento obchod rozhodne oporúčam navštíviť a dúfam, že aj naďalej bude pokračovať v takomto tempe a nezaspí na varvínoch.

 

moda.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Limetková a mandarínková práve letia a ak náhodou máte nejaký kúsok v týchto farbách

určite si ho oblečte.

 

VLASY

Aj vaše vlasy potrebujú ukážkovú starostlivosť a tak sa vyzbrojte výrobkami značky Banší, v ktorých slogan znie - Po použití našich výrobkov sa vám budú vaše vlasy lesknúť viac ako chvost kentaura! - Nechajte sa zlákať ich optimizmom a určite neoľutujete. Rozhodne sa toto leto vyzbrojte šatkami vo všetkých farbách. Vaše vlasy vám budú vďačné aj za efektívny elixír na ich vyrovnávanie a ak si ho náhodou nebudete miešať sama nebojte sa zaň priplatiť nejaký ten galeón.

 

moda1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARFUM

Najnovšou špičkovou voňavkou je Fragrance mágica od bratov Sévilla, ktorú môžete nájsť už v hore spomínanom Boutique du madam Carmen. Jeho vôňa je jemne drevitá až korenitá, z litchy, borievky a nového korenia. A hoci nepoužijete elixír lásky, som si takmer stopercentne istá, že táto vôňa vám pomôže niekoho zaujať. Mimochodom, je oveľa lacnejší ako všetky prísady, ktoré do elixíru lásky potrebujete.

 

 

 

CHUŤOVKA

Za najväčšiou vychytávku sezóny rozhodne považujem skvelé vtáčie brká, v najrôznejších farebných odtieňoch. Nie sú síce samoopravovacie, dokonca ani cmúľacie či bleskové, ale musíte uznať, že vyzerajú fantasticky a preto sa nezabudnite porozhliadať po Avalone, pretože som istá, že túto vychytávku čoskoro v niektorom z obchodov nájdete.

moda2.jpg